Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

   Bij ons kunt u betalen met onderstaande betaalmethodes, hierbij een korte uitleg hoe deze methode werkt

   Hoe werkt iDEAL?

    

    

   Sinds de introductie van iDEAL in 2005, ontwikkelde deze betaaldienst zich al snel tot dé katalysator van de Nederlandse online omzet. iDEAL werkt direct samen met tien grote banken in Nederland: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Friesland Bank, Triodos, ASN Bank, Van Lanschot, en Knab.

   Nadat u als consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.


   Hoe werkt Mister Cash?

    

   Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. 

   Sinds 2006 is het dus ook mogelijk om betalingen via internet te doen met Mistercash. Aangezien er tegenwoordig zeer veel transacties via internet verlopen is dit heel erg handig. Als u iets via internet heeft besteld en u wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. U betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de begunstigde en deze brengt u automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.   Hoe werkt creditcard?

   Met de MasterCard creditcard kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Alleen al in Nederland kunt u op ruim 90.000 plaatsen terecht. Overal waar het MasterCard-logo wordt weergegeven, is de MasterCard creditcard welkom. Enkele voorbeelden van wat u kunt betalen met uw MasterCard creditcard:

   • Brandstof
   • Restaurants
   • Bestellingen op internet
   • Kleding
   • Parkeren
   • Bioscoopkaartjes
   • Cd’s/dvd’s
   • Hotelovernachtingen
   • En in het buitenland kunt u bijna overal terecht met de MasterCard creditcard

   Hoe werkt  Afterpay ?
   Afterpay - Digitale factuur ( Nederland )

   AfterPay voert voor Buxus-rups het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij  betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €  200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00

   Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

   U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.’

    

    

   Afterpay - Digitale factuur ( België )

   AfterPay – Digitale Factuur (België) AfterPay voert voor Buxus-rups  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


    

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking