Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verzenden & retourneren

   Verzenden,

   Wij verzenden al onze producten mits op voorraad met 1 (werk)dag. Onze producten zullen via PostNL Betrouwbare levering met een levertijd van 1 (werk)dag
   Betrouwbaarheid is een belangrijke factor voor onze  webwinkel, en de zekerheid dat uw pakket binnen de aangegeven levertijd er is sluit hier uitstekend op aan.


   Voorwaarden brievenbuspakje
   Ons systeem rekent zelf uit wat wel of niet in een brievenbuspakje kan. Alles is op gewicht in de webshop gezet en hebben we een marge ingesteld tot 1000 gram. Wij willen onze producten netjes en heel aanbieden en als we de verpakking zwaarder gaan belasten zal deze sneller kapot gaan.
   Als er door een fout in ons systeem meerder boren geselecteerd kunnen worden dan wat er in de verpakking gaat zullen wij hiervoor geen meerprijs rekenen maar u wel infomeren d.m.v. een email dat het een normaal pakket word. 

   Brievenbuspakjes worden net zoals briefpost binnen één werkdag in Nederland bezorgd met een maximaal aantal dagen van 5, op dinsdag tot en met zaterdag. Er wordt geen indicatieve bezorgtijd gegeven. De bezorging van het brievenbuspakje vindt plaats tussen 9.00 en 18.00 uur. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen, want het past door de brievenbus. Indien de brievenbus van de geadresseerde te klein of te vol is, zal de bezorger bij de geadresseerde aanbellen. En wanneer de ontvanger niet thuis is krijgt de klant een kennisgeving. Hiermee wordt aangegeven dat:
   - Het pakket binnen 3 werkdagen wordt aangeboden vanuit een pakketkoerier.
   - Of het is af te halen bij het dichtstbijzijnde PostNL locatie.
   Dit is bij ieder bezorggebied anders.

   Brievenbuspakjes worden net zoals briefpost door postbodes bezorgd. Nu is het zo dat (nog niet) alle postbodes scanapparatuur bij zich hebben. Dit betekent voor jou dat de statusinformatie minder gedetailleerd en minder betrouwbaar kan zijn wanneer je het vergelijkt met pakketzendingen.

   Pakket vermist of beschadigd? Vanuit PostNL wordt er bij brievenbuspakjes geen onderzoek gedaan. We helpen je graag verder, maar hierbij kunnen we vanuit Buxus-rups.nl helaas zeer weinig aan doen. Daarnaast kunnen brievenbuspakjes niet worden verzekerd.

   Ons advies
   Koop je kostbare producten of wil je meer zekerheid bij het versturen van je producten? Maak dan gebruik van standaard pakketzendingen binnen Nederland. Daarnaast kun je standaard pakketzendingen wel verzekeren. Informeer hiernaar...

    

   Kosten Verzenden.
   De kosten voor een brievenbuspakket zijn tot € 50 incl. BTW € 4,95 en boven de € 50 zijn de kosten gratis
   De kosten voor Nederland zijn tot € 50 incl. BTW € 6,95 en boven de € 50 zijn de kosten gratis.
   De kosten voor België zijn tot € 50 incl. BTW € 8,95 en boven de € 50 zijn de kosten gratis.
   De verzendkosten voor Frankrijk zijn incl. BTW € 13,50
   De Verzendkosten voor Europa zijn € 18,50

    

   Retourneren /Afkoelingsperiode

   U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht vult u het herroeping en/of retour formulier in en stuur deze naar [email protected] u ontvang van ons een retourlabel die u op het pakket kunt plakken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag minus het bedrag voor het retour sturen binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

    

   Uitzonderingen retourneren
   Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
   a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneer baar.
   b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
   c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
   d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
   e. die snel kunnen bederven of verouderen;
   f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
   g. voor losse kranten en tijdschriften;
   f. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

    

   Garantie
   Wij hanteren de wettelijke fabrieksgarantie voorwaarden van de fabriek van het betreffende merk

    

   Identiteit ondernemer
   Buxus-rups
   Noordeinde 124C / geen bezoek en retour adres meer
   3341LW
   Hendrik ido Ambacht
   [email protected]
   KVK 90533054
   BTW NUMMER NL865350516B01

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking