Retour

Combinaison promotion Xentari® avec Health-mic

Mag helaas niet meer verkocht worden, binnenkort meer nieuws

 • Code de l'article: Combi anti rups
 • EAN: 8711621238841
 • En rupture de stock

Cette action combinée garantit à votre buis un aspect magnifiquement brillant et vert sans la chenille de buis dans votre boîte.

34,90 € 27,50

 • Voor 12:00 besteld, Vandaag verzonden TooltipAls u voor 15:00 uur besteld heeft word het dezelfde dag verzonden, mits op voorraad
 • 14 dagen bedenktijd
 • Afhalen mogelijk in ons magazijn
 • Veilig achteraf betalen!

Description du produit

Combinaison promotion Xentari® avec Health-mic

Deze combi zorgt ervoor dat uw buxus er prachtig uit gaat zien en als u dit blijft gebruiken 6 keer per jaar dan bent u ook preventief bezig om de buxusrups niet terug te laten komen in de buxus.

Health-mix zorgt ervoor dat u bladeren weer groen en glanzend worden en dat de buxus sterk word tegen schimmel aanvallen, elke keer (begin en half April, Juli en september) spuiten met Health-mix en Xentari zorgt voor een prachtige en sterke buxus ZONDER de buxusrups

 

Buxusrups bestrijdingsmiddel XenTari® 

XenTari® is een biologische insecticide op basis van de Bacillus Thuringiensis stam Aizawai. 

Het micro-granulaat met de nodige hoeveelheid water vermengen: 1 zakje van 1 gram XenTari oplossen in 1 Liter water is voldoende voor 10m² Buxus. Het mengsel met een plantenspuit met hoge druk over alle blaadjes van de planten sproeien. 
De rupsen eten van de blaadjes die met XenTari behandeld zijn. Via enzymatische afbraak in de maag van de rups worden de eiwitkristallen van de Bacillus Thuringiensis afgebroken tot toxinen. Deze toxinen binden zich aan receptoren op de darmwand en doorboren deze ook. De rups wordt volledig aangetast en sterft uiteindelijk. Hoewel het enkele dagen kan duren voor de rups sterft is XenTari zeer efficient en effectief.  1 à 2 uur na de opname van XenTari® door de rups stopt de rupsenvraat en dus de schade aan de buxus. Let op: de rupsen sterven pas nadat zij van het behandelde blad gegeten hebben. Soms beginnen de rupsen niet direct te eten, deze zullen dus niet direct sterven maar richten ook nog geen schade aan.

XenTari® is een biologisch middel dat niet schadelijk is voor mens en milieu. Ook de natuurlijke vijanden van de rups zoals sluipwespen, vliegen, bijen en mijten worden niet door het middel aangetast.

Toepassen bij een temperatuur vanaf 15° C In de regel wordt tussen 1 en 2 weken later een tweede behandeling uitgevoerd om de rupsenplaag definitief te stoppen. Kan in combinatie met TOPBUXUS HEALTH-MIX gemengd worden.

 

Buxus schimmel bestrijden Health-Mix

Health-mix is speciaal ontwikkeld om een schimmelaantasting te repareren. verbrandt de schimmelsporen waardoor de Buxusplant weer snel nieuwe blaadjes kan maken, zelfs als alle blaadjes gevallen zijn maar het takje nog groen is zal de Buxus plant volledig herstellen.

Behandel uw Buxus 3-5 maal in het groeiseizoen (april t/m oktober). Hierdoor wordt uw Buxus gezonder en sterker zodat deze ook weerbaarder wordt tegen ziektes en plagen.

Health-mix is een bladmeststof in de vorm van een bruistablet.
1 tablet opgelost in 1 liter water is voldoende om 10m2 Buxus te bespuiten.
Schimmelinfecties zoals Cylindrocladium kunt u op deze wijze helpen voorkomen.

Évaluations

Comparer les produits Supprimer tous les produits

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Combinaison promotion Xentari® avec Health-mic

  Combinaison promotion Xentari® avec Health-mic

  34,90 € 27,50

  Buxus-rups 9.0 / 10 - 219 Évaluations @ Kiyoh